tiistai 2. maaliskuuta 2010

UULALAAkilluttimet

Olen taas innostunut virkkaamaan, tällä kertaa entistäkin pienempiä kuvioita. Pyysin ystävääni Nelliinaa mainostamaan blogissaan tekemiäni virkattuja korviksia. Kun juttelimme koruista yleensä hän mainitsi että pitää nimenomaan mahdollisimman isoista ja roikkuvista korviksista ja niin tämä nimenomainen malli syntyi ikään kuin Nelliinan ja minun yhteissuunnittelulla :)


Pituutta näillä killuttimilla on noin 12 senttiä. Lanka on SUPEROHUTTA ja käytetty virkkuukoukkukin oli numeroa 1 eli ihan pikkuinen. Nähdessään virkkuuni eräs koulukaveri kommentoikin että olen ''hullu'' tätä tehdessä :D työ on erittäin hitaasti etenevää mutta kuviot on kauniita ja jostain syystä tykkään näperrellä. Olen sillä tavalla hassu.


Kehittelin pikaisesti myös toisen mallin, jossa kuvio on päinvastainen. En osaa itse päättää kummasta pidän enemmän, molemmissa tuntuu muodikkaalta (ihan uusi tunne mulle :D) Ennen en ole tykänny näin isoista korviksista mutta näistä olen suorastaan ylpeä!! Laitoin molempia malleja myyntiin Etsyyn, mutta mulle voi lähettää myös sähköpostilla tilauksen osoitteeseen minttu.jaakola@gmail.com. Hinta on 19 euroa, sisältää postikulut.


Kerään rahaa viettäänseni ihanan poikaystäväni kanssa rentouttavan kesän Espanjassa. Haaveilen joka päivä siitä kuinka herään auringon paisteeseen ja juon varjossa aamukahvin, valmistaudun tekemään käsitöitä ja veistoksia koko päivän ja illalla kävelemme Välimeren rantaa pitkin auringon laskiessa. Haaveilulla jaksan jopa tämän tympeän talven läpi. Jaksamista ja lämpimiä ajatuksia kaikille muillekki!

4 kommenttia:

 1. Sua mainostan aina <3 Noi on ihan järkyttävän hienot, ihan mahtavasti vangitsit mun epämääräisestä selityksestä korvikset!!

  VastaaPoista
 2. Sulla on aivan ihania juttuja!! Laitoin just tilauksen sähköpostiin tulemaan :)

  VastaaPoista
 3. Hei,

  Oolalaa! Täällä yksi mustan ystävä kysyy, onko näitä mahdollisesti tulossa mustana?

  VastaaPoista
 4. nyt täytyy tunnustaa että mustaa superohutta virkkauslankaa mulla ei tällä hetkellä ole. väritoivomuksia on kuitenkin sadellut ja aionkin ottaa selvää mahdollisista uusista väreistä heti kun ehdin! kannattaa pysyä kuulolla!

  VastaaPoista