perjantai 12. maaliskuuta 2010

Ihanaiset kevään tuojat


Aurinko paistaa ja ilmassa on lupaus keväästä!! Virkkasin nämä kukkaset henkimään kevän tunnetta ja tulevan kesän tuulahduksia. Lähipiirissäni ne ovat aiheuttaneet ihastusta ja ajattelin että tarjoan niitä iloksi muillekin :)

Nämä kaunokaiset on kauttaaltaan virkattu. Varret ovat hennolla vihreällä päällystettyä rautalankaa ja lehtiruodin ympärille on muotoiltu laakea lehden muoto. Kukkaosa on kovetettu kellomaiseksi ja kukkapohjus kukan alla on virkaten päällystetty puuhelmi. Nämä yksityiskohtaiset ja ikuiset kukkaset ovat ihan mahtava lahja esimerkiksi nyt kun äitienpäivä on tulossa, tai muuten vaan ystävälle tai itselle kevään piristykseksi :)Ihanaiset kevään tuojat voi tilata itselleen yksittäin, kolmen tai viiden kimpuissa. Kukat kannattaa tilata hyvissä ajoin, sillä tekeminen on työlästä ja aikaavievää. Yhden kukan saa kotiin kuljetettuna ilman postimaksua 9 eurolla, kolmen kimpun 25 eurolla ja 5:n kukan komean nipun 35 eurolla. Lähetä tilaus minulle sähköpotiin tuttuun osoitteeseen minttu.jaakola@gmail.com. Vastaan viestiin mahdollisimman pian


Espanjaan, Espanjaan <3<3<3<3 olisinpa siellä jo! :)

2 kommenttia:

  1. Teet maailman kauneimpia juttuja! Onneksi eksyin tänne blogiisi, olisi päivän piriste mennyt muuten sivu suun :) Ihanaa, kun joku osaa ja jaksaa tehdä jotain noin kaunista tätä maailmaa sulostuttamaan.

    VastaaPoista
  2. awwwwww, menin ihan sanattomaksi :) kiitos!

    VastaaPoista