lauantai 2. tammikuuta 2010

2010 vuosi of laav


Toivottavasti kaikilla oli oikein mukava ja leppoisa Joulu ja Uuden-Vuoden vaihde. Itse tein Jouluksi piparkakkulyhdyn tuikulle.


Lisäksi sain koulukaverilta joululahjaksi palapelin paloja ja idean tehdä niistä koruja. Ajattelin vielä spreijata nämä jonkin kirkkaan väriseks kuten punaiseksi tai turkoosiksi.


Jouluhössötyksen jälkeen oli vihdoin aikaa näperrellä ihan itselleen ja virkkasinkin talvisia lumikoristeita. Tein niitä myös myyntiin Etsyyn

Virkkasin myös itselleni pöytäkellon josta tuli oikein sievä.

3 kommenttia:

 1. voi miten kivoja näpertelyjä ootkaan tehnyt. Vieläkin ihan kovasti ilostuttaa että innostuit heti palapelinpaloista tekemään koruja. Ja niistä tulikin oikeen tosi hienot, toimii valkoisena, mutta varmasti myös tosi kivat esim turkoosina.
  Sitä ihmettelin että miten sä oot oikeen jaksanut heiluttaa koukkua noin paljon? Upeita lumihiutaleita ja tosi nätti kello! Oot ihan superhaka virkkaamaan.

  VastaaPoista
 2. Noi on tosi kivoja noi palapelikorvikset. Miten voikaan käyttää kaikkea pientä sälää, kun on intoa askarteluun ja ideoita.
  Ja virkkaukset on niin kivoja. Nykypäivänä ei ole virkkaustaitokaan enää kovin yleistä eikä tollasia mallejakaan tahdo löytää. Enpä ihmettele vaikka saisit myytyä noita hyvinkin.

  VastaaPoista
 3. joo itse olen tosi yllättynyt miten positiivisen vastaanoton mun tekeleet on saaneet, mutta pientähän tämä bisnes on :) tuntuu kyllä että olen ennenaikaisesti vanhentunu mummoksi kun vaan virkkailen kaiket illat... :D

  VastaaPoista