maanantai 14. kesäkuuta 2010

Näköisnukke, Elämän Suunnistaja


Tein Arille 50-vuotislahjaksi näköisnuken. Koska Ari on harrastanut suunnistusta, tuli tästäkin tyypistä Elämän Suunnistaja. Sillä on kompassi ja Elämän Kartta kädessä, otsalamppu joka valaisee hämärässä, salamakuvioiset kengät ja nopeusrajoitus 50-liikennemerkki t-paidassa. Hänestä tuli mainio hyväntuulinen tyyppi, aivan kuten esikuvansakin on.


Täytyy suitsuttaa että ensikokeiluni SUPER SCULPEYLLÄ oli rakkautta ensi kosketuksesta. Matsku muovautui hyvin ja pysyi muodossaan ja kovettui uunissa kuultavan ihomaiseksi. Loistavaa ainetta!! Sitä voi hioa ja porata uunitettua ja uunitus itsessään on nopea toimitus. Sitävastoin Decon massa jota jouduin ostamaan Tiimarista oli aivan surkeaa (yllä). ÄLKÄÄ kokeilko. Ei kannata. Muotoilupuikot on tilattu koulukaverin kanssa Slöjd Detaljerista ja ovat oikeasti nahkatyökaluja mutta loistavia myös muun massan muotoilussa.


Homma alkoi tekemällä yks yhteen suunnitelma nukesta tutkien referenssivalokuvia. Foliosta tein sydämet isommille osille ettei massaa kuluisi niin paljon ja joutuisi käyttämään mahdollisimman vähän sitä p****massaa.


Kasvojen veistäminen on aina hauskointa!!!!


Tässä onnettomat koivet Tiimarin anhittomasta hasardimassasta..... :/ onneksi sain tehtyä coolit tennissukat ja kengät jotka peittivät surkeutta.


Uunista tulleet osat WUHUU!! 


koottu kaveri ja iloinen tekijä. Kuva: Aleksi Tikka


Mies joka oli nuken lihaksikkaiden käsivarsien mallina :) Aleksi myös juotti yhteen nuken silmälasit ja ideoi t-paidan kuvan ja aidon ledivalon otsalamppuun. Ollaan hyvä tiimi!Iloinen veikko :) Kuva: Aleksi TikkaIloista porukkaa. Onnea Ari!

Olen suunnitellut että näköisnukkeja voisi jatkossa tilata minulta. Tekeminen on hauskaa ja onhan sellainen ihan loistava lahja jollekin jolla vaikka tuntuu olevan jo kaikkea. Tämä nukke ainakin pääsi hyvään kotiin :) Nyt jään kesälomalle, lähden mieheni kanssa Lontoon kautta Espanjaan ja paluusta ei ole tietoa, jossain vaiheessa sitten kun koulu alkaa viimeistään. (Vaatimaton) JEAAAAAHH!!


7 kommenttia:

 1. No on kyllä kertakaikkiaan näkönen nukke :D

  VastaaPoista
 2. Aivan mielettömän upea!!! Mä ainakin tilaisin mielellään näköisnukkeja lahjaksi ihmisille joten infoa ihmeessä kun tiiät alatko tekee ja mitä maksais! :) huippu idis!!

  VastaaPoista
 3. Nelliinan kautta eksyin tänne ja täytyy sanoa, että aivan mielettömän hieno nukkke! Sulla on kyllä lahjoja :)

  VastaaPoista
 4. Nelliinan kautta minäkin tänne löysin ja aivan ihania tuotoksia sinulla!
  Minusta saisit heti tilaajan näköisnukelle, pari ystävää täyttää pyöreitä ja heitä olisi kiva muistaa jollakin muulla kuin perinteisellä lahjalla. Kerrohan jos näitä voi tilata sinulta!

  VastaaPoista
 5. Todella upea nukke, olet taitava.

  VastaaPoista
 6. Samoja Nelliina-polkuja minäkin käytin, ja Herra Isä miten taitava sinä olet! Olen ihan myyty!

  VastaaPoista
 7. Toi on ihana! Voi että. Mulle tuli kauhea tarve väkertää jotain. Kaikki inspiraatio ollut hukassa viimeiset pari vuotta. Jos tämä elämänmuutos toisi tullessaan uuden vaihteen. Sä olet taitava, noi sun virkkaamat korvikset, saisko niitä tilata joskus? Jos maksan postikulut :D

  VastaaPoista